SOBRE-ROCA (REF. 250)

HUTL-000224
Casa 14 Places. Valoració: -
Des de 15 € pers./nit

Descripció

Sobreroca, com el seu nom indica, es una casa situada en un lloc estratègic a 950 m d’altitud amb vistes a les muntanyes i envoltada d’alzines centenàries.
La casa es troba al nucli de Valldarques, al municipi de Coll de Nargó, a l'Alt Urgell.

És un conjunt de dues edificacions annexades totalment restaurades. A la planta baixa d’una de les edificacions hi ha una sala d’estar gran amb llar de foc i dues habitacions amb bany interior. Les escales de fusta ens permeten accedir a les quatre habitacions amb bany incorporat de la primera planta. L’edifici de la dreta, la part més antiga del conjunt, consta d’una habitació, un bany i una sala de jocs a la planta baixa. A la primera planta hi ha la cuina, un menjador, la sala d’estar amb llar de foc i un bany. En aquesta mateixa planta també hi trobem una terrassa que permet visionar les muntanyes de l’entorn i la piscina, a 20 metres.

Cal destacar els exteriors que envolten la casa, grans extensions de terreny amb alzines centenàries i equipats per a gaudir d’estones de lleure.

Veure normes de la casa

Equipament

Wifi / Piscina / Jardí / Barbacoa / Televisió / Jocs parc infantil / Equip de música / Productes de neteja bàsics / Taula i cadires exteriors / Rentavaixelles / Sala d'estar / Accepten Mascotes / Joc de Tovalloles / Joc de llençols / Rentadora / Futbolí

Estances

 • SOBRE-ROCA

  14 Places
  14 places + 2 per a nens.
  7 habitacions dobles.
  8 banys complets.
  2 sales d'estar.
  A la planta baixa d’una de les edificacions hi ha una sala d’estar gran amb llar de foc i dues habitacions amb bany interior. La primera planta disposa de quatre habitacions amb bany incorporat.

  L’edifici de la dreta, consta d’una habitació, un bany i una sala de jocs a la planta baixa. A la primera planta hi ha la cuina, un menjador, la sala d’estar amb llar de foc i un bany. En aquesta mateixa planta també hi trobem una terrassa.
  200 € /Nit (Temporada Baixa)
  Des de 15 € Persona/nit

Reserva

Selecciona estància

Ampliar
Tancar

Indicacions per arribar-hi

Sobre-roca, 25793 Coll de Nargó, Lérida, España, Coll de Nargó, Lleida

Coordenades GPS:

42.146999, 1.235975