CAN QUATTRE Turisme Sostenible Ecòlogic (ref. 178)

HUTL-001042
Casa 0 Places. Valoració: -
Sense tarifes assignades

Descripció

Durant el 2006 va ser restaurada, i en 2015 acondicionada seguint els recursos naturals que ens ofereix la pròpia muntanya (pedra seca).
La casa va ser construïda en 1860, antigament va ser ús d’un paller-estable on es protegien els animals i els pagesos. Està situada en el municipi de Cervià , comarca de Les Garrigues (Lleida).
En els últims anys la contaminació i el canvi climàtic s’han convertit en una preocupació a nivell mundial.

Des de Can Quattre volem posar el nostre granet de sorra i contribuir amb el cicle de la vida natural.

És la única casa 100% sostenible de la comarca, i el seu funcionament d’allò més senzill.

L’ electricitat que genera és neta i sense contaminants, ja que les plaques solars autoabasteixen les primeres necessitats de la llar i la seva bateria s’encarrega que segueixi funcionant al vespre. També considerem que l’aigua, un dels recursos més important de la terra, es segueix infravalorant i no som conscients del seu malbaratament. Des de la casa estem proveïts amb diferents dipòsits de recollida, que fa un circuit tancat i proveeix el seu ús.

Veure normes de la casa

Piscina (De l’1 de juny al 15 de setembre). No es permeten convidats excepte previ acord. El Turisme sostenible i ecològic, és un estil alternatiu diferent al turisme tradicional. És un enfocament per a les activitats turístiques en què es privilegia la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Això vol dir que el seu funcionament es basa en agafar les energies i recursos que ens proporciona la pròpia naturalesa. LLUM: Es recomana no encendre cap aparell elèctric que superi els 1000 watts, com ara: planxa, batedora, estufes elèctriques ... Oferim assecador de baix consum, estufes de gas butà i una llar de foc amb la qual gaudirà molt, sobretot en nits de hivern al costat d'ella. AIGUA: Can quattre disposa de diversos dipòsits acumuladors d'aigua fluvial, preparats per proveir les seves necessitats, per tant està PROHIBIT consumir o cuinar amb ella. Paper W.C .: Recomanem no tirar gran quantitat de paper higiènic, tenim unes escombraries a la qual pot tirar paper que no cal tirar a W.C. Es pagarà la resta de l'estada a la sortida i en efectiu.

Equipament

Piscina / Jardí / Barbacoa / Llar de foc / Cuina Equipada / Microones / A les afores / Televisió / Muntanya / Equip de música / Sofà llit 2 places / Estris de neteja / Taula i cadires exteriors / Tumbones jardí / Estris barbacoa / Jocs de taula / Cafetera Dolce Gusto / Entrega claus en mà / Cuina office / Consola Wii / Videojocs / Sala d'estar / Sala menjador / Ping Pong / Forn / Accepten Mascotes / Llenya / Carbó / Joc de llençols / Taxes Turístiques Incloses

Estances

Reserva

Selecciona estància

Ampliar
Tancar

Indicacions per arribar-hi

LV-7031, 25460 Cervià de les Garrigues, Lleida, Espanya, Cervià de les Garrigues, Lleida

Coordenades GPS:

41.4524718, 0.8499505

Can Quattre, Els Marquesos
Cervià de les Garrigues, (Lleida)