Turisme rural a l’Alt Empordà

L'Alt Empordà, situat al nord de Catalunya (Costa Brava) amb frontera amb França, està considerat com una de les comarques més boniques i espectaculars de tot Catalunya. És una comarca privilegiada per la seva situació geogràfica, ja que compta amb el Mar Mediterrani i els Pirineus.

Lloga una casa rural a l’Alt Empordà

Actualment, a Think Rural comptem amb diverses cases rurals a Alt Empordà perquè puguis escollir aquella casa rural que millor s'adapta a les teves necessitats. D'aquesta manera, pots fer grans activitats per fer turisme rural.

Per exemple, pots escollir entre una casa rural a Alt Empordà amb WIFI, o una casa rural a Alt Empordà amb piscina, o potser prefereixis una casa rural Alt Empordà amb barbacoa. A més, no hauràs preocupar-te de portar-te res de casa teva perquè totes les nostres cases rurals estan equipades amb l'essencial, perquè no hagis de preocupar-te de res.

Activitats a realitzar a Alt Empordà

A l’Alt Empordà compta amb una infinitat d'activitats a realitzar, des de culturals com ara Les Fortaleses de l'Empordà, passant el dia al Parc Natural dels Aiguamolls o visitar el Monestir de Sant Pere de Rodes; gaudir de la natura amb activitats esportives com fer rutes amb quad o fer una passejada a cavall; fins a realitzar activitats aquàtiques com fer caiac.

Per als que us agrada menjar, comentar que gràcies a la situació geogràfica de l'Alt Empordà, es poden degustar grans aliments com ara els bolets, castanyes, peix, marisc, carn... i amb ells gaudir de grans plats com ara, el plat típic "mar i muntanya", considerat un plat estrella de la gastronomia mediterrània. Altres plats que es mereixen un esment són: "pollastre amb escamarlans", "botifarra dolça" fregida, sèpia amb pèsols, suquet de peix o l'oca amb naps.

Altres punts a destacar de l'Alt Empordà són les vinyes, així que és perfecte per passar un dia tastant diversos vins i conèixer el seu origen. També compta amb milers i milers d'anys, per això, si voleu conèixer la cultura de l'Alt Empordà i els seus avantpassats, podeu acostar-vos al MAC o al MUME.