• Des de 38 € pers./nit

  CASA TAPIOLES (Ref. 231)

  CasaGrup de cases a Bassella, Alt Urgell
  20 Places
  La Casa Tapioles està formada per tres habitatges independents. Comasensor – Habitatge per a 10 persones. Els Alous – Habitatge per 4 persones. Les Comelles – Habitatge per a 6 persones.
 • Des de 33 € pers./nit

  LA PEGATERA (ref. 103)

  CasaGrup de cases a Coll de Nargó, Alt Urgell
  7 Places
  Antiga casa de pedra i fusta aïllada dins el bosc. Totalment autosuficient i ecològica: s'escalfa amb xemeneies i estufes de llenya, s'il·lumina amb energia solar i l'aigua brolla directament d'una mina.

Turisme rural a l’Alt Urgell

Alt Urgell està situat al nord de Catalunya i està rodejat per les comarques la Cerdanya, la Noguera, el Berguedà, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà i el Solsonès. Una dada curiosa de l'Alt Urgell és que és una de les comarques amb menys població de tot Catalunya per la seva difícil ubicació. És la comarca perfecta per gaudir dels esports de muntanya.

Lloga una casa rural a l’Alt Urgell

Una bona manera de gaudir d'un cap de setmana allunyat de la ciutat és a través dels esports de muntanya com l’esquí, la escalada, l’alpinisme o el piragüisme.

Per gaudir al màxim de la natura, a Think Rural tenim diverses cases rurals perquè puguis escollir la que cobreix millor les teves necessitats: una casa rural a l'Alt Urgell amb llar de foc, una casa rural a l'Alt Urgell amb barbacoa, o potser estàs buscant una casa rural a l'Alt Urgell amb animals de granja...

Totes les cases rurals que formen part de Think Rural tenen elements bàsics com llençols i mantes perquè no passeu fred, estris de cuina per preparar aquells plats que fa temps no es preparen per falta de temps ...

Activitats a l’Alt Urgell

Com ja hem comentat anteriorment, a l'Alt Urgell es poden realitzar una infinitat d'activitats esportives de muntanya, com per exemple, a l'hivern es pot gaudir de la neu i practicar l'esquí o el snowboard. En canvi, a l'estiu ve de gust jugar a golf o fer rutes en bici. També és una bona zona per volar en globus i contemplar el magnífic paisatge.

Per als amants de la gastronomia, sobretot per a aquells que us agradin els formatges, que sapigueu que Alt Urgell és el paradís dels formatges, així que no podeu deixar passar aquesta oportunitat. A més, podreu gaudir d'aliments tan singulars com les tòfona o dels bolets típics de la zona.

Si mirem el patrimoni monumental, sobretot en art romànic, ens hi trobarem amb grans exemples com la Catedral de la Seu Urgell o les esglésies de Coll de Nargó i Organyà.