Turisme rural a l’Urgell

La comarca de l'Urgell es troba al cor de Catalunya. És una terra plana que està rodejada dels rius que la creuen: el Corb, el Sió i el d'Ondara. Quant al clima hi ha forts contrastos entre l'hivern i l'estiu. A l'Urgell trobaràs molta història, cultura i tradició.

Lloga una casa rural a Urgell

Per gaudir d'aquesta magnífica comarca, l'ideal és llogar una casa rural a Urgell per treure el màxim suc a tots els llocs i racons que ofereix. Les cases que t'oferim estan pensades per a gaudir tant en família o amb els amics. Podràs trobar, per exemple, una casa rural a Urgell amb jocs de parc infantil, una casa rural a Urgell amb llar de foc, una casa rural a Urgell amb animals de granja...

A més, totes elles estan equipades amb elements bàsics com llençols, estris per a la cuina, coixins ... sempre pensant en tu i en els teus!

Què fer a l’Urgell

Per les terres de l'Urgell es poden realitzar una infinitat d'activitats, tant a l'hivern com a l'estiu, per exemple, a l'època que fa millor temps es poden realitzar grans passejos de senderisme, agafar una bici i fer les rutes de Belianes a Llorenç de Rocafort o fer la ruta de la Vall del Riu Corb. Si es desitja una activitat més tranquil·la, hi ha diversos camps de golf per passar un matí divertit, o fer una passejada a cavall.

Per a aquells que prefereixin fer rutes culturals, comentar-vos que podeu visitar la Ruta del Cister o conèixer el Castell de Montclar, el més antic de la zona de l'Urgell.

Quant a la gastronomia, comentar que la comarca de l'Urgell és coneguda pel seu oli d'oliva, els vins amb denominació d'origen costaner del Segre, la fruita dolça de gran qualitat (poma, pera i préssec), els cargols, els embotits ( botifarra i llonganissa), el formatge, la fruita seca com les nous i les ametlles ....

D'altra banda, l'Urgell és molt conegut per les seves festes medievals i per les seves fires gastronòmiques que gràcies a aquestes festes es pot gaudir de la història, de la cultura i dels habitants de la zona.