1 2 3 4 5 ... 9
Quan busques una casa rural per a les teves vacances, un dels requisits a complir és que tingui barbacoa? T'agradaria estar un cap de setmana gaudint de les vistes de la muntanya o de la mar mentre cuines carn a la brasa?

La barbacoa és un dels elements vitals d'una casa rural, ja que és la millor zona de tota la casa on es centren tots els àpats i les reunions familiars i / o d'amics. A més, un pla perfecte és llogar una casa rural amb barbacoa per celebrar un comiat de solter amb tots els amics, passant una bona estona explicant anècdotes de l'home que en poques hores passarà per l'altar.

A Think Rural, actualment comptem amb un ampli ventall de cases rurals amb barbacoa a Catalunya perquè puguis escollir la que millor s'adapti a les teves necessitats. Per exemple, tenim cases rurals al Berguedà, cases rurals a l'Urgell, cases rurals a l'Alt Empordà, cases rurals a la Selva...

La millor manera de passar unes vacances tranquil•les és escapar-se per una casa rural amb barbacoa, desconnectar de tot, de la rutina, de la feina, de l'estrès... i simplement pensar en descansar i gaudir de la vida.