1 2 3 4

Molts pares planegen anar-se'n de vacances a una casa rural i un dels seus requisits que busquen és que la casa tingui jocs o parc infantil perquè els seus fills no s'avorreixin i passin estones divertides en família.

Quan es lloga una casa rural, hi ha certs moments que no et ve de gust sortir i es vol gaudir-ne, ja sigui per estar una estona a la piscina o gaudir de la tarda jugant a diferents jocs en família, com pot ser el monopoly, Party & Co , l'hotel, Rummikub... Així mateix, moltes cases rurals que disposa Think Rural són les sales de joc en el qual es pot trobar principalment un futbolí o billar.

A més, la gran majoria d'elles compten amb un jardí de grans dimensions donant la possibilitat de posar un parc infantil i uns gronxadors perquè juguin a l'aire lliure i deixin volar la seva imaginació.

Cases rurals amb Solsonès, cases rurals a l'Urgell, cases rurals a la Garrotxa són algunes de les cases rurals que es poden trobar en Think Rural on disposen de diferents jocs infantils perquè tots els membres de la família passin una bona estona.

Think Rural és pionera en els portals de cases rurals a Catalunya oferint la possibilitat de fer una reserva online, d'aquesta manera, es garanteix que no es perdi la casa rural desitjada.