1 2 3 4 5 ... 9
Estressat de la ciutat i de la feina? Necessites desconnectar un cap de setmana a la muntanya, amb la natura, els ocellets ....? Tens ganes de tancar els ulls i imaginar-te assegut al sofà i amb la llar de foc encesa mentre llegeixes aquest llibre que fa tant de temps tens pensat llegir-te però mai tens temps? Si vols i necessites un cap de setmana de relax i desconnexió, no t'ho pensis i busca una casa rural amb llar de foc que tenim actualment en Think Rural.

La llar de foc és l'element central d'una casa rural. Encara que sembli mentida, és un element molt acollidor i, alhora relaxant, oferint la sensació i la tranquil•litat que un necessita, fent desaparèixer l'estrès i la preocupació de la ciutat sorollosa.

A Think Rural tenim actualment diverses cases rurals amb llar de foc per Catalunya, perquè escullis la que t’entri pels ulls i t'enamoris només veure-la: cases rurals a l'Urgell, cases rurals a la Garrotxa, cases rurals a la Cerdanya.... Llocs perfectes i únics, pensats per a la teva tranquil•litat i benestar.

Si fa temps que estàs molt estressat i necessites desconnectar de tot i recuperar les piles, no t'ho pensis dues vegades i lloga una casa rural amb llar de foc.