1 2 3 4 5 ... 10
Vols descansar en una casa rural però sense estar incomunicat de les xarxes socials i d'Internet? A Think Rural comptem amb un gran ventall de cases rurals a Catalunya amb wifi, des d'aquelles que estan a prop de la mar, fins a aquelles cases rurals que estan perdudes per la muntanya, perquè puguis escollir la que millor s'adapta a les teves necessitats.

Què significa tenir una casa rural amb wifi?

Avui dia tenir wifi a una casa és vital, s'ha convertit en part de les nostres vides i ens sentim estranys quan anem a un lloc on no hi ha wifi. A més, quan ens anem de vacances també volem que el wifi estigui allà i, sobretot, que sigui gratis. Per això, un dels nostres requisits a l'hora de mirar cases rurals a Catalunya és que tinguin instal•lat wifi, però en molt poques ocasions, no hi ha possibilitat d'instal•lar per la poca cobertura.

Actualment, comptem amb diferents cases rurals amb wifi, com per exemple, cases rurals al Solsonès, cases rurals a la Cerdanya, cases rurals al Maresme, cases rurals a Alt Empordà...

Com pots veure la gran varietat de cases rurals amb wifi que t'oferim són bastant àmplies. Busca aquella casa rural que millor s'adapta a les teves necessitats i fes la reserva.