No s'han trobat resultats per a la cerca efectuada !

 

Turisme rural a la Costa Brava

La Costa Brava podríem considerar-la com una de les costes més boniques de Catalunya. Es troba a la província de Girona, entre les comarques del Baix Empordà, l'Alt Empordà i la Selva.

Actualment comptem amb diverses cases rurals per la Costa Brava, que segons les necessitats de cada persona, és a dir, si es va amb la família, amb els amics, o passar un cap de setmana romàntic amb la parella, s'escollirà un tipus de casa rural o una altra. També, t'oferim la possibilitat de trobar-la gràcies als nostres filtres segons el que desitgis: una casa rural a Costa Brava amb piscina, una casa rural a Costa Brava amb animals de granja, una casa rural a Costa Brava amb jocs parc infantil...

A més, es pot realitzar infinitat d'activitats i turisme rural per la Costa Brava. A continuació presentem algunes d'elles.

Activitats a realitzar per Costa Brava

A les comarques de la Costa Brava disposen amb una multitud d'activitats per fer, des de realitzar rutes amb bici o volar en globus, passant un matí divertit fent paracaigudisme, fins a organitzar rutes del vi.

Per a aquells que els agradi el vi i vulguin gaudir de l'experiència de la degustació de diversos vins, endinsant-se en la tradició d'aquesta magnífica terra, hi ha centrals de reserves i agències on s'expliquen totes les experiències al voltant dels vins de la DO Empordà, serveis de tast per posar a prova els sentits...

La Costa Brava és sinònim d'excel·lència, prestigi, innovació, creativitat ... tots aquests qualificatius es poden trobar als restaurants de la Costa Brava, en el qual hi ha 14 restaurants que tenen estrelles Michelin. Quant als plats més típics d'aquesta zona a degustar són les gambes de Palamós, "Mar i Muntanya", l'arròs de Pals, la botifarra de Perol, "recuit de drap" (formatge amb mel), anxoves de l 'Escala, botifarra dolça, esqueixada ... Així que per a tots els amants de la gastronomia, aquest és el vostre lloc!

Però la Costa Brava no es queda aquí. Hi han més de 50 museus per veure, en el qual hi ha un que és obligatori visitar, la casa-museu de Salvador Dalí a Figueres. A l'estiu se celebra el Festival de música més important de la Costa Brava és el Festival de Cap Roig amb l'actuació d'artistes molt importants a nivell nacional com internacional.