No s'han trobat resultats per a la cerca efectuada !

 

Turisme rural a la Costa Daurada

La Costa Daurada es troba a la part sud de Catalunya, a la província de Tarragona, entre les comarques l’Alt Camp, el Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat, el Tarragonès i el Baix Penedès. Aquesta zona gaudeix d'un clima típicament Mediterrani, ja que les temperatures a l'hivern són suaus, a l'estiu són més aviat càlids i les pluges són escasses.

A Think Rural tenim a la teva disposició un catàleg de cases rurals a la Costa Daurada on pots escollir la casa rural que encaixi amb les teves vacances planificades, ja sigui amb la família, amb els amics... Per definir encara més les teves necessitats, hi han filtres per acabar de decidir-te per la casa perfecta: una casa rural a Costa Daurada amb barbacoa, una casa rural a Costa Daurada amb llar de foc, una casa rural a Costa Daurada amb piscina...

Com ja hem comentat al principi, la Costa Daurada compta amb un clima privilegiat, per això, es poden realitzar activitats a l'aire lliure durant tot l'any. A continuació, exposem algunes activitats a realitzar per la Costa Daurada.

Activitats a realitzar per Costa Daurada

A Tarragona hi ha el parc d'atraccions més famós de tot Europa, Port Aventura, destinació ideal per anar amb tota la família o amb els amics. Durant tot l'any, es pot gaudir d'aquesta diversió, ja que hi ha certes dates importants com Halloween o Nadal que el parc es "vesteix" i s'ambienta segons l'època.

D'altra banda, la Costa Daurada és coneguda pels seus parcs aquàtics: Aqualeon, Aquopolis, Costa Caribe Aquatic Park (situat a la zona de Port Aventura).

Per a aquells que prefereixen gaudir dels plats típics de la Costa Daurada, comentar-vos que aquesta zona es troba entre el mar i el camp, fent que es puguin gaudir de plats tan saborosos com la "calçotada", xató, "menjar blanc", civet de senglar, truita amb salsa, rossejat de fideus... Un altre símbol de la Costa Daurada és la vinya, fent-se destacar per la gran varietat de paisatges de vinyes. Hi han vinyes centenàries inclinades en pendents del Priorat i de la Serra de Montsant, que configuren unes onades de la Terra Alta i part de la Conca de Barberà on es visualitza encara més aquesta varietat de vinyes. En definitiva, un paisatge espectacular i únic.

Si la idea és venir amb la família, la Costa Daurada és la destinació familiar per excel·lència. Es poden fer mil activitats divertides, des de llogar unes bicis i pedalar pel passeig marítim o passar una tarda en un camp de golf, llogar equipaments aquàtics, fins a realitzar activitats més aventureres com fer nàutica o escalada.

La Costa Daurada és també coneguda per la cultura que es viu i es trepitja per cada racó del territori tarragoní. A més, ha estat un bressol d'artistes com Pau Casals, Joan Miró i Antoni Gaudí. Actualment, hi ha 2 llegats artístics que la UNESCO ha reconegut com a "Patrimoni Mundial" que són el patrimoni Romà de Tarragona i el Cistercenc de Poblet, sense oblidar-nos del moviment Modernista de Reus en el qual l'arquitectura és el gran protagonista.