No s'han trobat resultats per a la cerca efectuada !

 

Turisme rural als Pirineus

Els Pirineus es troba al nord de Catalunya, entre les províncies Lleida, Girona i Barcelona, i les comarques de la Vall d'Aran, l'Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà, Alt Urgell, la Cerdanya, el Solsonès, el Berguedà, Ripollès , la Garrotxa i l'Alt Empordà.

És el destí ideal per relaxar-se, emocionar-se, escapar-se i retrobar-se amb un mateix. A més, en un mateix lloc reuneix els elements com l'aigua, la neu, aire, la llum, el silenci ... fent-ho un entorn únic i inigualable. Per gaudir de tot això i més, a Think Rural presentem diverses cases rurals als Pirineus per escollir aquella casa rural que s'adapti millor a les necessitats de cada persona. Per aprofundir encara més en la recerca de la casa perfecta, hi han filtres que poden ajudar a trobar-la: una casa rural als Pirineus amb barbacoa, una casa rural als Pirineus amb llar de foc, una casa rural als Pirineus amb forn...

D'altra banda, els Pirineus compta amb una infinitat d'activitats a realitzar, des de rutes en família, passant per activitats més culturals, fins a realitzar activitats més arriscades i plenes d'adrenalina.

Activitats a realitzar als Pirineus

Tot i que els Pirineus es troben en una zona envoltada de muntanyes, es poden fer mil activitats a l'aire fresc, com ara, a l'hivern hi ha diverses estacions d'esquí per gaudir de la neu a través de l'esquí, snowboard, esquí a fons .... A l'estiu es poden fer activitats a l'aire lliure com rutes en BTT o quad, fer una passejada en globus, fer rutes de senderisme i passejar per paisatges únics aconseguint desconnectar de tot i trobar-se amb un mateix.

Gràcies als seus rius, es poden fer activitats aquàtiques com caiac o ràfting, activitats idònies per descarregar tot l'estrès que un porta per dins i passar una estona divertida.

Per als que prefereixen la tranquil·litat, hi han rutes culturals per fer turisme rural pels Pirineus i descobrir castells, ermites, coves.... En definitiva, conèixer la gran història dels Pirineus que té guardada i saber com vivien els avantpassats per les muntanyes.

Sobre la gastronomia dels Pirineus, comentar que disposa de grans plats plens de textures i gustos, per gaudir d'aliments de la muntanya com bolets, formatges de vaca i ovella, embotits, carns... A més, es pot degustar grans vins així com de la cuina volcànica, és a dir, assaborir aliments com ara el blat de moro, la patata, la ceba, la castanya, el cargol...