• Think Rural | Portal de lloguer de cases rurals a Catalunya
Escapa't, respira, pensa rural

Think Rural, el teu portal de lloguer de cases rurals a Catalunya

Think Rural és un portal de lloguer d’allotjaments rurals de Catalunya que pretén ser un referent del sector en la reserva online d’aquests establiments. A Think Rural només anunciem els allotjaments rurals registrats com a tals, i permetem fer reserva directa, online, sense pre-sol·licituts ni esperes tot i que el propietari també pot triar la modalitat de sol·licitud de pre-reserva si així ho desitja. A Think Rural premiem i donem prioritat a la opinió dels nostres viatgers ja que les seves valoracions són les que posicionen les cases a la nostra web. Aconseguim així un criteri d‘ordenació transparent, clar, just i fidel a les opinions dels usuaris. No destaquem cap anunci per subscripcions. Els destaquem per valoracions i reserves rebudes. Transparència, eficàcia i fidelitat. Això és Think Rural.

Escapa’t, respira, pensa rural!

Per què llogar cases rurals amb Think Rural?

lloguer cases rurals Catalunya

Reserva directa sense esperes

Els nostres viatgers trobaran allotjaments amb els que no han d’esperar a rebre cap confirmació de reserva. Si troben la casa rural que volen amb reserva immediata i està disponible, la reserven online i reben la confirmació immediata. Sense haver de fer cap pas més. Ho poden fer des del PC, la tablet o des del mòbil.

Sol·licitud de pre-reserva

En quant Think Rural rep una sol·licitud de reserva, abans de formalitzar-la, contacta prèviament amb el propietari per confirmar disponibilitat i preu. 

Descomptes i promocions

Cada viatger rebrà descomptes directes per a les seves futures reserves de cases rurals sempre que reservi i/o comenti les seves estades. També rebrà descomptes per realitzar altres accions dins el nostre portal i el farem partícip de promocions esporàdiques en les que es beneficiarà de més descomptes.

Perfil de viatger

Cada viatger té el seu reconeixement dins la nostra web. Quantes més reserves de cases rurals realitzi amb nosaltres, major serà la seva categoria (Junior, Expert o Premium) i per tant, major serà la seva recompensa en forma de descomptes directes.

Busquem per tu

A Think Rural posem a disposició del viatger una eina molt útil: el qüestionari de perfil de viatger. Un cop el viatger ens indica les seves preferències com a viatger de turisme rural, nosaltres ja podem oferir-li els allotjaments rurals que s’adapten al seu perfil, estalviant-li temps i facilitant la tasca de la recerca de casa sempre que vulgui viatjar.

Formar part d’una comunitat de viatgers

A Think Rural els viatgers disposen d’una petita xarxa social on poder seguir altres viatgers amb els mateixos costums, gustos i aficions i poder així obtenir més opinions i recomanacions acord amb el seu propi perfil de viatger, així com poder rebre avisos de les noves reserves de cases rurals que han fet aquells a qui segueix, per si serveix d’inspiració per la propera reserva, qui sap...

Les seves opinions són les úniques que compten

Els nostres viatgers no només fan una reserva esporàdica i desapareixen. Pretenem que formin part de la família de Think Rural, que comparteixin amb nosaltres les seves experiències i valorin les escapades que fan als nostres allotjaments rurals. Només els qui han viatjat amb nosaltres poden opinar i valorar, i són aquestes valoracions les que posicionen les nostres cases a la web. Són part imprescindible de Think Rural.

Think Rural